Βιογραφικό

Εκλέχτηκα  για πρώτη φορά Βουλεύτρια με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Α΄ Πειραιά και Νήσων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και για δεύτερη φορά τον Σεπτέμβριο του 2015.


Ως μέλος του Κοινοβουλίου συμμετείχα στις Επιτροπές Ισότητας Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Ελληνισμού της Διασποράς, καθώς και στην Υποεπιτροπή για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία και είμαι πρόεδρος, των Ομάδων Φιλίας Ελλάδας – Αρμενίας και Ελλάδας – Καναδά. 
Γεννήθηκα στην Αθήνα, από γονείς  πρόσφυγες από την  Κερασούντα  του Πόντου, η ζωή όμως με έφερε στον Πειραιά, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι πολιτικά και κοινωνικά μέχρι σήμερα.  
Εργάστηκα στο Ιστορικό Αρχείο του Πειραιά και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, ως παραγωγός εκπομπών πολιτισμού και  οικολογίας.
Εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος στον Πειραιά και από το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επικεντρώθηκα στα ζητήματα της ποιότητας ζωής στην πόλη.


Συμμετείχα ενεργά στο Γυναικείο – Φεμινιστικό κίνημα, ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού κέντρου «Στοά», του Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου «το Λιμάνι της Αγωνίας» και του «Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά».
Εντάχθηκα από τα νεανικά μου χρόνια στην αριστερά, αρχικά στο ΚΚΕ Εσωτερικού, στη συνέχεια στην ΑΚΟΑ και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Προσπαθώντας να είμαι διαρκώς παρούσα συμμετείχα σε κινήματα αντίστασης στη λιτότητα, στα κινήματα για τα δικαιώματα το περιβάλλον και τους ελεύθερους χώρους, στο αντιφασιστικό κίνημα και στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης.Συμμετείχα συχνά σε διεθνείς επιτροπές αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε πολιτικούς κρατούμενους στα λευκά κελιά της Τουρκίας, στον παλαιστινιακό λαό και στις κοινότητες των Ζαπατίστας στο Μεξικό.
Στάση και πράξη της ζωής μου, οι ιδεολογικές και πολιτικές αντιλήψεις της ανανεωτικής, ριζοσπαστικής, οικολογικής, αριστεράς. Αγωνίστηκα για την ενότητά της, για να αλλάξει την πορεία της χώρας, για να ανοίξει νέους δρόμους που θα βασίζονται στη δημοκρατία, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη.