Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Εξορμήσεις στις γειτονιές.



Η κόσμος αλλάζει, αυτό πλέον αφουγκραζόμαστε.

Συνεχείς εξορμήσεις στις γειτονιές, στις πλατείες, στα καφενεία, τα ΚΑΠΗ, τις λαϊκές,  στις Δημόσιες Υπηρεσίες ,στα εκλογικά κέντρα, εκεί που κτυπά η καρδιά του απλού κόσμου, πραγματοποιούμε αυτές τις ημέρες κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ  και οι Υποψήφιοι της Α’ Πειραιά προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Η αγωνία και η πίεση που νοιώθουμε είναι μεγάλη αλλά η θερμή ανταπόκριση του κόσμου μας αποζημιώνει. Είμαστε σίγουροι ότι η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ


Περιοδεία στο 4ο Διαμέρισμα του Πειραιά  20/01/15


Περιοδεία στο 4ο διαμέρισμα πραγματοποιήσαμε  κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από την υποψήφια βουλευτή στην Α’ Πειραιά Ελένη Σταματάκη  και μέλη της τοπικής οργάνωσης. Επισκεφτήκαμε το ΚΑΠΗ, το κατάστημα της ΔΕΗ στα Καμίνια, την Διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών Πειραιά και Νήσων, συνομιλήσαμε με δεκάδες εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής και σε κάθε πηγαδάκι  κυριαρχούσαν φράσεις οργής και αγανάκτησης για την πολιτική.. «Μας έκλεψαν μισθούς και συντάξεις. Μας διέλυσαν. Τέρμα πια δεν πάει άλλο»


Η κόσμος αλλάζει, αυτό πλέον αφουγκραζόμαστε από όλους. Είναι έτοιμοι για την μεγάλη αλλαγή και την θέλουν τώρα. Άλλωστε ο λαός μας πάντα στρεφόταν στην Αριστερά όταν έπρεπε να παλέψει για την επιβίωση και την αξιοπρέπειά του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να βάλει «φρένο» στις μειώσεις των συντάξεων, κύριων και επικουρικών, με σταδιακή αποκατάστασή τους με βάση τους ρυθμούς ανάκαμψης της οικονομίας ξεκινώντας πρώτα απ' όλα από τους χαμηλοσυνταξιούχους.  Ως πρώτο  και άμεσο μέτρο  Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει στη καταβολή δέκατης τρίτης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να βάλει «φρένο» στις μειώσεις όλων των κοινωνικοασφαλιστικών και προνοιακών παροχών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να προβεί σε άμεση ακύρωση της αύξησης του γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης κατά 2 χρόνια. Επαναφορά των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 60 για μειωμένη και 65 για πλήρη σύνταξη και απεξάρτηση από την ηλικιακή προϋπόθεση για ασφαλισμένους και ασφαλισμένες με 37 έτη ασφάλισης.