Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ε. Σταματάκη: Αδιαφανείς οι διαδιακασίες πώλησης του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ

Ε. Σταματάκη: Αδιαφανείς οι διαδιακασίες πώλησης του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ

Η βουλευτής Πειραιώς με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Σταματάκη, μια εκ των 4 βουλευτών της κυβέρνησης που ζητούν να κατατεθεί ολόκληρος ο φάκελος της πώλησης του ΟΛΠ στην βουλή, μιλάει στην εκπομπή «με θέση και υπογραφή», στην Αλεξάνδρα Χριστακάκη και Τζούλη Τσίγκα. «Υπάρχει περιθώριο περαιτέρω διεκδικήσεων στις διαπραγματεύσεις με το ΤΑΙΠΕΔ και την COSCO», υποστηρίζει η κ. Σταματάκη.
 04 Φεβρουαρίου 2016 15:35:02
«Ζητάμε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Οικονομικών ολόκληρο τον φάκελο των προσφορών για τον ΟΛΠ. Τόσο της COSCO, όσο και τις προσφορές των άλλων δύο υποψηφίων που το ΤΑΙΠΕΔ απέρριψε», είπε η κ. Σταμτάκη.

Η βουλευτής Πειραιώς επιβεβαίωσε το παράδοξο ότι εντός της κυβέρνησης υπάρχουν δύο θέσεις για το θέμα του ΟΛΠ και υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρξει συννενόηση και διάλογος, ώστε να ανοίξει η συζήτηση για τη νέα σύμβαση παραχώρησης ΟΛΠ-δημοσίου.

«Όπως με την εξαίρεση του χώρου λιπασμάτων στην Δραπετσώνα, πιστεύω ότι υπάρχει περιθώριο περαιτέρω διεκδικήσεων στις διαπραγματεύσεις με το ΤΑΙΠΕΔ και την COSCO», τόνισε.

Πηγή: http://www.stokokkino.gr/article/1000000000025167/E-Stamataki-Adiafaneis-oi-diadiakasies-polisis-tou-OLP-apo-to-TAIPED